Huidig bestuur

Emma de Kroon - Voorzitter, oprichter


Mijn naam is Emma de Kroon, ik ben 21 jaar oud en 4e-jaars (M1) geneeskundestudent aan de VU. Afgelopen jaren hebben jullie mijn gezicht misschien al gezien in het bestuur van het JVB, als penningmeester en later vice-voorzitter. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met drummen, de wereld verkennen, naar inspirerende mensen luisteren en speciaalbiertjes drinken (en soms deze laatste twee tegelijk). Kortom: Ik hou ervan om actief bezig te zijn. En hoe gaaf zou het zijn, om mensen die ook doeners zijn eindelijk de kans te geven om naast de opleiding meer te leren over de praktische kant van de geneeskunde? Sinds het idee van de vereniging in de zomer van 2020 is ontstaan ben ik daarom mijn enthousiasme voor SGOK niet meer kwijtgeraakt. Ik ben dan ook ongelofelijk trots dat ik voorzitter mag zijn van deze mooie vereniging, en bovenal van dit mooie bestuur. Samen met mijn 6 toppers ga ik dit jaar keihard aan de slag om een mooi, interessant, leerzaam en vooral actief jaar vol activiteiten te organiseren voor onze leden. Hopelijk ben jij er daar straks één van. Tot straks bij een van onze activiteiten!


Marijn Schipper - Vicevoorzitter, oprichter

 


Mijn naam is Marijn Schipper en ik ben vicevoorzitter van SGOK. Mijn bachelor geneeskunde heb ik afgerond aan de VU en in april 2022 start ik met coschappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, uit eten te gaan, te lezen en gezelligheid op te zoeken. Hoewel ik van jongs af aan wist dat ik arts wilde worden, heb altijd een brede interesse gehad. Ik vind gynaecologie en kindergeneeskunde hele mooie en interessante vakgebieden, waar ook veel praktijkvaardigheden bij komen kijken. De ideale combinatie dus om een praktijkgerichte vereniging voor op te richten! Van artsen en docenten benaderen tot notariële statuten opstellen en van activiteiten bedenken tot concretiseren – er kwam van alles bij de oprichting kijken, waar ik veel van heb geleerd. Mijn taak als vicevoorzitter is onder andere om nauw contact met externe partijen te onderhouden en poolshoogte van de tevredenheid onder leden te nemen. Schroom dus niet om bij vragen of opmerkingen contact op te nemen. Ik zie jullie graag bij de activiteiten van SGOK!


Indy Kelderman - Penningmeester, oprichter


Hi allemaal! Ik ben Indy, 22 jaar en zit nu in mijn wachttijd voor de master geneeskunde. Tijdens mijn bachelor ben ik CVW-coördinator en later voorzitter geweest bij het Jaarvertegenwoordigingsbestuur, waar ik Marijn en Emma heb leren kennen. Sinds de afgelopen zomer zijn wij dan ook hard bezig geweest met het opzetten van de vereniging. Dit jaar hoop ik naast SGOK mijn wachttijd op te vullen met onderzoek binnen de trauma- en cardiochirurgie, verengings- en commissieactiviteiten, werk, leuke dingen doen, en als corona het een beetje toelaat reizen. Daarnaast houd ik van zingen, muziek, reizen, speciaalbiertjes en sinds het begin van quarantaine schaken. Ik hoop dat SGOK voor jullie een leuke manier is om meer praktijkervaring op te doen in de bachelor, dat jullie de kans krijgen om lekker te netwerken, maar vooral dat jullie het natuurlijk leuk vinden om te doen!


Deniz Hikmet - Secretaris


Hey lieve lezer. Mijn naam is Deniz Hikmet, ik ben 19 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Geneeskunde aan de VU. Aankomend jaar zal ik binnen het bestuur van SGOK de functie als secretaris vervullen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te bakken, creatief bezig te zijn, muziek te luisteren en muziek te maken. Ik was heel erg blij om te horen dat ik me bij SGOK mocht aansluiten omdat het met ontzettend leuk leek om me in te zetten voor meer praktijkervaring voor studenten. Maar ook wil ik degenen die geïnteresseerd zijn in de kindergeneeskunde en gynaecologie zoals ik, de kans geven om kennis te maken met deze mooie vakgebieden. Ik kijk er naar uit om de komende tijd samen met de andere bestuursleden zo leuk en leerzaam mogelijke excursies, lezingen en workshops voor jullie neer te zetten. Ik hoop je binnenkort te zien bij de activiteiten!


Sylke van Kempen - PR-Functionaris


Mijn naam is Sylke, 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van Geneeskunde aan de VU. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag, vind ik het leuk om te lezen, te bakken, muziek te luisteren (en proberen mee te zingen). Ik ben opgegroeid in De Kwakel en woon hier nog steeds met veel plezier. Aankomend jaar ben ik de PR-functionaris van SGOK! Ik zal mij o.a. bezig houden met prachtige promotie maken voor alle activiteiten. Ook werk ik aan de nieuwsbrief en houd ik jullie via social media op de hoogte. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met dit leuke bestuur activiteiten te organiseren rondom gynaecologie en kindergeneeskunde! Hopelijk worden jullie hier net zo enthousiast van als ik en zien we elkaar bij activiteiten!


Rosa Colenbrander - Activiteitencoördinator Gynaecologie


Hoi! Mijn naam is Rosa, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars geneeskunde! Binnen het bestuur van SGOK heb ik de functie van activiteitencoördinator gynaecologie. Ik houd me dus bezig met de lezingen en excursies binnen de specialismen gynaecologie en obstetrie. Een hele leuke functie waarin ik, samen met de rest van het bestuur, mooie lezingen en activiteiten mag neerzetten. Volgens mij kun je nooit teveel praktijkonderwijs hebben, en daarbij vind ik de start van het leven (en alles wat daarbij komt kijken binnen obstetrie en kindergeneeskunde) onwijs interessant. De ideale combi dus bij SGOK!


Renée Jansen - Activiteitencoördinator Kindergeneeskunde

 


Mijn naam is Renée. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent aan de VU. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en dan gezellig te eten met vrienden of familie. Ik heb mij mogen aansluiten bij het bestuur als activiteiten coördinator van kindergeneeskunde. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik het praktijkonderwijs erg gemist. Mede daarom ben ik ontzettend blij dat ik samen met deze leuke mensen workshops en lezing mag gaan organiseren rondom de specialismen gynaecologie en kindergeneeskunde. Hopelijk zien we elkaar bij de activiteiten!