Welkom bij SGOK!  
 
 

Het huidige bestuur 

Shanna Falah - voorzitter 

Hi, ik ben Shanna Falah en ik zit in mijn derde jaar van geneeskunde. Na in het eerste jaar lid te zijn geweest en vorig jaar activiteitencoördinator gynaecologie te zijn geweest, ga ik nu de functie voorzitter op mij nemen. Samen met het bestuur hopen we er weer een heel leuk jaar van te maken! Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop jullie te zien bij onze activiteiten, tot snel!


Lise van der Weide - vicevoorzitter 


Hoi, ik ben Lise van der Weide, ik ben 3e jaars geneeskunde student aan de VU en ik ben dit jaar voorzitter van SGOK. Ik zat vorig jaar ook in het bestuur als penningmeester. Ik ben heel blij dat ik dit jaar vice voorzitter van deze mooie vereniging mag zijn. Samen met het bestuur hopen we er weer een fantastisch jaar van te maken! In mijn vrije tijd ga ik graag naar terrasjes met vriendinnen en ben ik elke week op het hockeyveld te vinden. Tot snel!

Isa Slikkerveer - secretaris

Hi allemaal! Mijn naam is Isa en momenteel ben ik 3e jaars student geneeskunde aan de UvA. In mijn vrije tijd ben ik altijd mijn volgende reis aan het plannen en doe ik graag leuke dingen met vrienden. Na vorig jaar lid te zijn geweest van SGOK, mag ik dit jaar de functie van secretaris binnen het bestuur vervullen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de rest van het bestuur leuke activiteiten en lezingen neer te zetten!


Isabella Huijerman - penningmeester 

Hoi! Ik ben Isabella Huijerman, ik ben negentien jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van Geneeskunde aan de VU. In mijn vrije tijd heb ik vaak een glas wijn in mijn hand, en je zult mij ook vaak vinden in de keuken. De onderwerpen gynaecologie, obstetrie en kindergeneeskunde hebben mij altijd al gefascineerd, daarom was SGOK perfect voor mij. Komend jaar zal ik zorgen voor de betalingen rondom alle leuke activiteiten als penningmeester. Ik heb heel veel zin in dit bestuursjaar met dit super gezellige bestuur! Tot snel!


Marwa el Fazazi - PR-functionaris 

Heyhoi allemaal! Ik ben Marwa el Fazazi, twintig jaar oud en derdejaars geneeskundestudent aan de VU. Vorig jaar nam ik in een heel gezellig bestuur de rol van activiteitencoördinator kindergeneeskunde op mij. Dat jaar mag ik in een net zo leuk bestuur als PR-functionaris te werk gaan :). Ik zal dus o.a. achter de instagram stories van de leuke activiteiten zitten die we ook dit jaar weer zullen organiseren. Ik heb er zin in!


Fyrous Kider - activiteitencoördinator kindergeneeskunde 

Hoi allemaal, mijn naam is Fyrous Kider, ik ben 21 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent aan de VU. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te wandelen of leuke dingen te doen met vriendinnen. Ik zal dit jaar de functie van activiteitencoördinator kindergeneeskunde vervullen. We gaan ons best doen om super leuke activiteiten en lezingen voor jullie neer te zetten. Ik heb veel zin in het bestuursjaar, tot snel!


Renske Dutilh - activiteitencoördinator gynaecologie 

Hey hey, ik ben Renske Dutilh en zit nu in mijn wachttijd voordat ik kan beginnen met mijn coschappen. Vorig studiejaar heb ik als lid al met allerlei leuke activiteiten mogen meedoen en ik kan niet wachten om dit jaar mee te helpen als activiteitencoördinator gynaecologie! In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te lezen, zwemmen en vooral lekker met vrienden bootjes varen en door de stad wandelen. Ik kan niet wachten op volgend jaar en hoop je snel te zien bij één van onze lezingen of activiteiten!